Archive for May, 2008

PORTUGALIA-GEORGIA

Saturday, May 31st, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Pentru astazi m-am oprit asupra meciului amical de fotbal dintre reprezentativa Portugaliei si cea a Georgiei . Nationala condusa de Luis Felipe Scolari are in componenta sa jucatori de renume ... Read more..

Dmitry TURSUNOV-Jeremy CHARDY

Thursday, May 29th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Pentru vineri am ales un alt meci din cadrul turneului Roland Garros , si anume disputa dintre rusul D.Tursunov si francezul J.Chardy . Tursunov este un tenismen rus nascut ... Read more..

Ivan LJUBICIC-Diego JUNQUEIRA

Thursday, May 29th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Astazi in cadrul turneului French Open din Paris , Ivan Ljubicic il intalneste pe argentinianul Junqueira . Croatul Ljubicic s-a nascut in Bosnia Hertegovina in martie 1979 , este un ... Read more..

Radek STEPANEK-Gilles SIMON

Tuesday, May 27th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Pentru miercuri am ales un meci de tenis din cadrul turneului French Open de la Paris . Astazi incepand cu ora 12.00 este programata disputa dintre Stepanek si G.Simon , ... Read more..

Dmitry TURSUNOV-Daniel BRANDS

Monday, May 26th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Pentru astazi m-am oprit asupra turneului French Open de la Paris . Din oferta bwin mi s-a parut interesanta confruntarea dintre Tursunov si Brands . Dmitry Tursunov este un tenismen ... Read more..

Marcos BAGHDATIS-Simone BOLELLI

Monday, May 26th, 2008 Posted in Ponturi | 1 Comment »

Pentru astazi m-am oprit asupra meciului dintre Baghdatis si Bolelli din cadrul turneului French Open de la Paris . Este un duel interesant intre doi jucatori situati in top 50 ... Read more..

ROMA-INTER

Saturday, May 24th, 2008 Posted in Ponturi | 1 Comment »

Pentru astazi m-am oprit cum era de asteptat la cel mai important meci al zilei , finala Cupei Italiei de la Roma . Se intalnesc in acesta seara echipa locala ... Read more..

Dmitry TURSUNOV-Nicolas KIEFER

Friday, May 23rd, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Din cauza faptului ca majoritatea campionatelor s-au incheiat de saptamana trecuta , m-am orientat astazi pentru un meci de tenis . Din oferta de astazi am ales meciul dintre Dmitry ... Read more..

CHELSEA-MANCHESTER

Tuesday, May 20th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Pentru Miercuri am ales cum era de asteptat cel mai important meci al acestei editii de Champions League , finala dintre Manchester si Chelsea . Manchester United Football Club este ... Read more..

Timea Bacsinszky-Jelena Dokic

Tuesday, May 20th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Pentru astazi am pregatit meciul de tenis din cadrul turneului de la Strasbourg dintre Timea Bacsinszky si Jelena Dokic . Este un meci intre o tanara speranta a tenisului mondial ... Read more..

Wilfried TSONGA-Albert MONTANES

Sunday, May 18th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Luni in cadrul turneului de la Casablanca se intalnesc doi jucatori valorosi situati in top 100 ATP , locul 18 pentru Tsonga respectiv 78 pentru Montanes . Francezul nascut ... Read more..

TORINO-FIORENTINA

Sunday, May 18th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

M-am hotarat sa acord mai multa atentie acestei ultime etape din Italia , si m-am oprit asupra meciului dintre Torino si Fiorentina . Astazi pe Delle Alpi , un ... Read more..

TOULOUSE-VALENCIENNES

Saturday, May 17th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Fiind ultima etapa in majoritatea campionatelor puternice ale Europei am decis sa profit de aceste ultime meciuri si sa mai postez o predictie pentru astazi . M-am oprit asupra confruntarii ... Read more..

SAINT ETIENNE-AS MONACO

Saturday, May 17th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Astazi in ultima etapa a campionatului francez de fotbal se vor decide participantele Frantei in cupele europene dar si retrogradatele . Pe stadionul Geoffroy-Guichard are loc astazi disputa dintre ... Read more..

BRANN BERGEN-VALERENGA

Friday, May 16th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Pentru astazi am ales campionatul Norvegian de fotbal . Din toata etapa m-am oprit asupra confruntarii dintre Brann Bergen si Valerenga Oslo . Pe arena Brann Stadium cu o ... Read more..

ZENIT-RANGERS

Tuesday, May 13th, 2008 Posted in Ponturi | 1 Comment »

Miercuri seara se intalnesc in Cupa Uefa doua echipe care nu erau cotate ca favorite la castigarea trofeului dar care au reusit sa-si depaseasca conditia si au ajuns sa ... Read more..

Nicolay Davydenko-Ivan Ljubicic

Tuesday, May 13th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

... Read more..

Benzema,nr.1 in Ligue 1

Monday, May 12th, 2008 Posted in Uncategorized | No Comments »

Karim Benzema, golgeterul lui Lyon si al campionatului francez, cu 19 reusite, a fost declarat cel mai bun jucator din Ligue 1 in sezonul 2007-2008 de catre Asociatia Fotbalistilor Profesionisti ... Read more..

Scandalul “valiza”

Monday, May 12th, 2008 Posted in Uncategorized | No Comments »

Gigi Becali, Rădoi şi Petre Marin au primit citaţie de la DNA     Procurorii i-au trimis o nouă citaţie lui Gigi Becali pentru a se prezenta la audieri în ... Read more..

PALERMO-SAMPDORIA

Sunday, May 11th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Inca un meci astazi din campionatul italian.Stadionul "La Favorita" din Palermo gazduieste astazi confruntarea dintre echipa locala si Sampdoria.Cei 38.000 de spectatori vor putea urmarii astazi confruntarea dintre ocupanta locului ... Read more..