BRANN BERGEN-VALERENGA

Pentru astazi am ales campionatul Norvegian de fotbal . Din toata etapa m-am oprit asupra confruntarii dintre Brann Bergen si Valerenga Oslo . Pe arena Brann Stadium cu o capacitate de 18.000 de locuri se intalnesc astazi echipa locala infiintata la 26 Septembrie 1908 si o alta echipa cu traditie in fotbalul scandinav , este vorba de Valerenga care a luat nastere la data de 29 Iulie 1913 . In urma celor 6 etape disputate pana in prezent in Tippeligaen , Brann ocupa locul 9 cu 2 victorii , 2 egaluri si 2 infrangeri in timp ce oponenta sa de astazi este mai bine clasata ocupand locul 4 cu un bilant de 3 victorii , 1 egal si 2 infrangeri . In meciurile disputate pe teren propriu, echipa din Bergen are 3 meciuri fara infrangere , parcurs satisfacator si pentru cei din Oslo in meciurile din deplasare , acestia inregistrand 2 victorii si o infrangere . Ultimele meciuri directe intre cele doua formatii au fost unele spectaculoase in care s-a marcat de cel putin doua ori . Se anunta un duel interesant , daca in aceasta seara Brann reuseste sa se impuna va urca puternic in clasament depasindu-si adversara , in timp ce Valerenga cu o victorie s-ar mentine pe podium in ” coasta ” primelor doua clasate . Va fi un meci cu miza pentru ambele formatii deoarece nu vor dori sa piarda legatura cu locurile fruntase , deci pontul meu este : ” X la pauza “.
Cota 2.20 ; Agentie Bwin
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply