TOULOUSE-VALENCIENNES

Fiind ultima etapa in majoritatea campionatelor puternice ale Europei am decis sa profit de aceste ultime meciuri si sa mai postez o predictie pentru astazi . M-am oprit asupra confruntarii dintre Toulouse si Valenciennes deoarece mi s-a parut un meci interesant ce merita analizat , un meci care va influenta ierarhia din jumatatea inferioara a clasamentului din Ligue 1 . Toulouse FC este o formatie modesta care reprezinta orasul cu acelasi nume in fotbalul din hexagon , o echipa infiintata in 1937 , ” Le Tef ” luptandu-se in aceasta editie de campionat pentru evitarea retrogradarii . De cealalta parte , Valenciennes are in spate 93 de ani de istorie fiind infiintata in 1915 si mai este cunoscuta sub titulatura de ” Les Atheniens ” . Este un meci deosebit de important pentru gazdele de astazi care in prezent ocupa locul 17 la egalitatate de puncte cu ultima pozitie retrogradabila ocupata de RC Lens . Cele doua formatii au un parcurs extrem de slab in ultimele 4 partide inregistrand cate 3 infrangeri si un egal . Forma proaasta prin care trec elevii lui Elie BAUP se observa si in meciurile de acasa in care au izbutit sa obtina doar remize dar este de asteptat ca acestia sa isi revina si sa isi aminteasca faptul ca anul acesta au reprezentat Franta in Cupa Uefa . In tabara celor de la Valenciennes nu prea exista motive de bucurie deoarece si elevii lui Antoine KOMBOUARÉ traverseaza o perioada nefasta reusind sa adune doar 2 puncte in ultimele 10 partide disputate in deplasare . Tinand cont de faptul ca Toulouse trebuie sa se impuna in acest meci pentru a fi sigura ca va evolua si sezonul viitor in primul esalon fotbalistic al tarii , este de asteptat ca alb-violetii sa se descatuseze in repriza a doua deoarece in prima parte a meciului dupa parerea mea , acestia nu vor ataca in valuri pentru a nu risca sa ramana descoperiti in defensiva . Toate acestea fiind zise , ma astept ca rezultatul primei reprize sa fie unul de egalitate , deci pontul meu este X la pauza .
Cota 2.25 ; Agentie Bwin
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply