Saturday, June 28th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
Campionatul European din Austria si Elvetia se apropie de sfarsit , si are programat duminca ultimul meci al competitiei , mult asteptata finala de la Viena in care se intalnesc ... Read more..Friday, June 27th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
Pe ultima suta de metri m-am decis sa mai public o predictie din cadrul Wimbledonului . Astazi , competitia disputata in Anglia ne pune fata in fata doi jucatori valorosi ... Read more..Thursday, June 26th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
Pentru astazi am pregatit cum era de asteptat un alt meci din cadrul Campionatului European de fotbal dinAustria si Elvetia . A doua semifinala a competitiei pune fata in fata ... Read more..Wednesday, June 25th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
In primul meci din cadrul semifinalelor Campionatului European din Austria si Elvetia , se intalnesc la Basel pe stadionul St. Jacob-Park Germania si Turcia . ... Read more..Sunday, June 22nd, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
Am pregatit pentru astazi confruntarea din sferturile de finala ale Campionatului European dintre Spania si Italia . Se anunta un meci interesant intre o echipa care in faza grupelor a ... Read more..Friday, June 20th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
Astazi , in cadrul Campionatului European din Austraia si Elvetia are loc al doilea meci din sferturile de finala ale competitiei , un meci intre selectionata Croatiei si cea a ... Read more..Tuesday, June 17th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
Pentru astazi am pregatit meciul decisiv al Grupei C de la EURO , si anume partida dintre Olanda si Romania . Este un meci cu o miza deosebita care va ... Read more..Monday, June 16th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
Pentru astazi am pregatit o alta partida din cadrul Campionatului European din Austria si Elvetia ; din cele doua meciuri care se desfasoara astazi in Grupa B m-am oprit asupra ... Read more..Saturday, June 14th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
Pentru astazi m-am oprit asupra unui meci din preliminariile continentului african pentru Campionatului Mondial din 2010 . Din cele 7 meciuri ale zilei din calificari m-am oprit asupra confruntarii ... Read more..Thursday, June 12th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
Pentru astazi am pregatit un alt meci din cadrul Campionatului European , si dintre cele doua meciuri de astazi cel mai interesant mi s-a parut disputa de la Viena , ... Read more..Wednesday, June 11th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
In cel de al 3 -lea meci al Grupei A se intalnesc astazi pe arena Stade de Geneve , doua echipe care au acumulat toate cele trei puncte in primele ... Read more..Tuesday, June 10th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
Pentru astazi am ales un alt meci din cadrul Campionatului European . Din cele doua meciuri care se disputa in grupa D , m-am oprit asupra confruntarii dintre Spania si ... Read more..Monday, June 9th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
Datorita faptului ca timpul ma preseaza am ales un meci de tenis , al carui comentariu va fi succint. Astazi in cadrul turneului pe iarba ATP - London Queen`s Club ... Read more..Sunday, June 8th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
Pentru astazi am pregatit cum era de asteptat un alt meci din cadrul competitiei EURO 2008 , si m-am oprit asupra confruntarii dintre Austria si Croatia . Una dintre echipele ... Read more..Friday, June 6th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
Pentru primul meci din cadrul Campionatului European 2008 din Austria si Elvetia m-am oprit asupra celui mai interesant meci al serii , confruntarea dintre Portugalia si Turcia . EURO ... Read more..Tuesday, June 3rd, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »
Pentru miercuri m-am oprit asupra partidei amicale dintre selectionata Lituaniei si cea a Rusiei . Este ultimul meci de pregatire pentru rusi inainte de turneul final din Austria si Elvetia ... Read more..