Archive for July, 2008

ANUNT IMPORTANT !!!

Tuesday, July 29th, 2008 Posted in Uncategorized | No Comments »

Incepand de astazi , nu voi mai scrie pe acest blog si imi voi continua activitatea tot in acest domeniu numai pe www.tipseri.info/alex , site  unde veti gasi in continuare ... Read more..

CS Otopeni-CFR Cluj

Saturday, July 26th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Astazi are loc debutul Ligii I de fotbal din Romania , si din oferta de meciuri m-am oprit asupra confruntarii dintre CS Otopeni si CFR Cluj , un duel intre ... Read more..

LIGA I 08/09

Tuesday, July 22nd, 2008 Posted in Stiri Sportive | No Comments »

Imi cer scuze cititorilor pentru scurta perioada in care nu am mai postat nimic pe blog , dar de astazi imi reiau activitatea , si incep cu o avancronica a ... Read more..

Sneijder: “Transferul lui Ronaldo ar putea afecta echilibrul de la Real Madrid”

Wednesday, July 16th, 2008 Posted in Stiri Sportive | No Comments »

Internationalul olandez nu crede ca un eventual transfer al lui Cristiano Ronaldo ar fi bun pentru Real Madrid din cauza efectului pe care l-ar avea salariul sau asupra echipei. “Adevarul ... Read more..

Pitbull: “Rapid este un club mare în Europa, vreau să joc aici!”

Wednesday, July 16th, 2008 Posted in Stiri Sportive | No Comments »

Claudio "Pitbull" Mejolaro este aşteptat să sosească la Bucureşti pentru a începe pregătirea alături de giuleşteni. Acesta a fost împrumutat de Porto la Rapid, ca parte în transferul lui Săpunaru. "Sper ... Read more..

Tamas spre Celtic

Tuesday, July 15th, 2008 Posted in Stiri Sportive | No Comments »

Luni dimineaţă, Gabriel Tamaş urma să plece la Glasgow, pentru a discuta ultimele detalii ale transferului său de la Auxerre la Celtic, însă un telefon primit de la Ioan Becali ... Read more..

S.WAWRINKA-G.CANAS

Friday, July 11th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Pentru astazi am pregatit meciul de tenis dintre Stanislas Wawrinka si Guilermo Canas , un meci interesant intre tanarul elvetian si experimentatul jucator argentinian . Wawrinka este un tanar tenismen ... Read more..

IF Elfsborg-Gefle IF

Wednesday, July 9th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Meci interesant astazi in campionatul suedez , este vorba despre meciul dintre IF Elfsborg si Gefle IF . Se anunta un meci strans deoarece echipa gazda daca invinge se apropie ... Read more..

B.BECKER-A.QURESHI

Tuesday, July 8th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Astazi turneul din New Port ne propune meciul de tenis dintre B.Becker si Qureshi A. . Se anunta un meci interesant , un duel echilibrat la prima vedere intre doi ... Read more..

Provincial Osorno - Atletico Nublense

Sunday, July 6th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Astazi in prima liga de fotbal din Chile are loc un meci interesant intre ocupanta penultimului loc in clasament , Provincial Osorno si ocupanta primului loc Atletico Nublense . Se ... Read more..

Everton CD - Universidad de Concepción

Sunday, July 6th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Prima liga de fotbal din chile gazduieste partida dintre Everton CD si Universidad de Conception , un meci interesant intre doua echipe spectaculoase , doua echipe care au situatii diferite ... Read more..

Sturm Graz - Shakhtsyor Salihorsk

Saturday, July 5th, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Astazi in Cupa Uefa Intertoto are loc partida dintre Sturm Graz si Shakhtsyor Salihorsk , o partida interesanta intre o echipa austriaca vazuta ca certa favorita si o alta echipa ... Read more..

OREBRO-AIK SOLNA

Thursday, July 3rd, 2008 Posted in Ponturi | No Comments »

Inca un meci din campionatul suedez , de acesta data m-am oprit asupra confruntarii dintre Orebro si AIK Solna . Echipa oaspete , AIK ocupa pozitia a 3-a in clasament ... Read more..

Pancu: “Oferta e foarte buna pentru varsta mea”

Thursday, July 3rd, 2008 Posted in Stiri Sportive | No Comments »

Daniel Pancu a sosit azi la prînz în România şi îşi va face face bagajele pentru a pleca la noua sa echipă, Terek Groznîi    var fpg8285 ... Read more..