S.WAWRINKA-G.CANAS

Pentru astazi am pregatit meciul de tenis dintre Stanislas Wawrinka si Guilermo Canas , un meci interesant intre tanarul elvetian si experimentatul jucator argentinian . Wawrinka este un tanar tenismen de doar 23 de ani , nascut in Elvetia la Laussane , este un jucator de mana dreapta de 182 cm si 79 kg si a debutat la profesionisti in 2002 . De cealalta parte , Canas este un jucator argentinian , nascut la Buenos Aires , este mai in varsta decat oponentul sau de astazi avand 31 de ani , 185 de cm si 86 kg ; este de asemenea un jucator de mana dreapta cu experienta in tenisul profesionist , unde activeaza inca din 1995 . Ambii sunt jucatori foarte valorosi , situati in top 100 ATP . Dintre cei doi , Wawrinka este mai bine pozitionat , locul 10 pentru elvetian , in timp ce Canas ocupa pozitia a 54-a . Pana acum cei doi s-au mai intalnit numai o singura data , in 2007 la Stuttgart , atunci victoria fiind adjudecata de Wawrinka datorita retragerii lui Canas in setul 3 , dupa ce acestia si-au impartit primele doua seturi , 6-7 6-2 . La prima vedere , Wawrinka pare jucatorul mai in forma dupa ce a lasat o impresie placuta la Wimbledon , insa statistica arata ca diferenta dintre cei doi jucatori nu este mare , insa nimic nu este sigur atunci cand se intalnesc doi jucatori de o asemenea valoare . Totusi , parerea mea este ca , desi va avea un meci dificil , tanarul elvetian se va impune in cele din urma in fata argentinianului . Deci pontul meu este 1 (WAWRINKA TO WIN THE MATCH)
Cota 1.40 ; Agentie Interwetten
Pentru BILETUL ZILEI vizitati www.tipseri.info
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply