Sneijder: “Transferul lui Ronaldo ar putea afecta echilibrul de la Real Madrid”

sneijder.jpgInternationalul olandez nu crede ca un eventual transfer al lui Cristiano Ronaldo ar fi bun pentru Real Madrid din cauza efectului pe care l-ar avea salariul sau asupra echipei. “Adevarul este ca ar putea aparea un pic de invidie la Real. Ar fi rau ca un jucator sa aiba salariul mult mai mare decit al celorlalti”, a declarat Wesley Sneijder. “Nu e vorba de mine, pe mine nu ma intereseaza cit primeste, dar stiu ca pe unii colegi ii deranjeaza”. In cazul in care madrilenii il vor cumpara pe Ronaldo de la Manchester, portughezul ar incasa 10 milioane de euro anual pe Santiago Bernabeu. Sneijder a incheiat subiectul “Ronaldo”: “Madridul nici nu mai are nevoie de achizitii. Are un superlot”.

In acelasi interviu aparut in cotidianul spaniol AS, Sneijder confirma ca Rafael van der Vaart (Hamburg), curtat insistent de Real, doreste sa poarte tricoul blanco: “Am vorbit cu el, stiu cit de mult ar vrea sa joace la Real”.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply