CS Otopeni-CFR Cluj

predictia.pngAstazi are loc debutul Ligii I de fotbal din Romania , si din oferta de meciuri m-am oprit asupra confruntarii dintre CS Otopeni si CFR Cluj , un duel intre campioana en-titre si nou promovata . CFR a reusit o campanie buna de achizitii in aceasta vara , axandu-se tot pe jucatori straini : Prette , Alcantara , Oberman , Kone. De cealalta parte , si CS Otopeni a reusit o buna campanie de achizitii , avand numerosi jucatori imprumutati de la Dinamo cum ar fi Liviu Ganea , Hristu Chiacu , Scarlatache , Predescu si alti jucatori cu experienta in prima liga cum ar fi Vali Negru , Cristi Munteanu si Cristian Dancia si un antrenor strain nou , este vorba despre Miodrag Jesici . Astazi CFR nu poate alinia 2  dintre jucatorii amintiti mai sus , si anume Sanchez Prette caruia nu i-a venit cartea verde si Yousouff Kone care inca nu a venit din Norvegia . La casele de pariuri CFR este cotata ca favorita certa , pe buna dreptate insa ma astept ca Otopeniul sa nu predea usor armele ci sa isi vanda scump pielea , mai ales ca acesta este debutul in prima liga pentru micuta formatie recent promovata din esalonul secund . Totusi , tinnand cont de valoarea loturilor de jucatori pe care le au la dispozitie cei doi antrenori , cred ca CFR se va impune in urma celor 90 de minute de joc . Deci pontul meu este 2 .

Cota  1.60   ;   Agentie Interwetten

Pentru BILETUL ZILEI vizitati www.tipseri.info

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply