Predictii Sportive

Derby in Manchester

Scris de: senna, 6:44

Weekendul acesta ne propune un meci foarte interesant de urmarit in Premiership unde echipele de pe locurile 2 respectiv 1 se infrunta intr-un derby de traditie al orasului Manchester.

Despartite de doar 2 puncte in clasamentul din Premiership,  City si United se infrunta duminica intr-un meci care pare sa fie foarte incins insa daca stau si imi aduc aminte de felul cum au jucat cele doua echipe in Liga nu sunt asa de extaziat ca va fi un meci electrizant .

Diavolii dupa ce in ultima etapa de campionat au scos o remiza anosta pe Anfield 1-1 se pregatesc sa ii primeasca pe adversarii din oras care se afla pe primul loc.

3 ani au trecut de la ultimul succes al oaspetilor pe batranul Trafford scor 1-2 pentru City pentru actuala echipa antrenata de Mancini inscriind Vassell si Mwaruwari.

La felul cum arata cele doua echipe merge luat ambele inscriu, forma de joc a celor doua pe mine unul nu ma impresioneaza deloc mai ales dupa ce le-am urmarit in meciurile de Liga unde au jucat foarte modest.

Nu exclud remiza din acest meci mai ales ca cele doua echipe nu au mai remizat de vreo 5 ani si cred ca ar fi timpul sa vedem si un rezultat egal.

Lasa un comentariu
Blogul lui Senna.