Predictii Sportive

Champions League

Scris de: senna, 1:35

Dupa cum m-am asteptat echipa antrenata de Luce a fost invinsa la un scor care spune cam multe despre cum a stat treaba in teren. La United ambele au marcat insa raportul de forte sa rupt dupa eliminarea lui Nani.

Asta seara aveam alte doua partide care se anunta a fi interesante de urmarit Juve vs Celtic si PSG vs Valencia.

Celtic a nevoie de o minune insa cum aceste lucuri sunt rare nu le dau sanse sa mai intoarca scorul din tur. Scotienii m-au cam uimit sezonul acesta in Liga, Neil Lennon a reusit sa inchege o echipa formata din multi jucatori tineri care deja au atras atentia marilor cluburi din Europa.Jucatorii antrenati de Conte sunt ca si calificati mai departe si meciul de azi este o simpla formalitate. Merg pe oaspeti ca vor inscrie cel putin un gol, in meciurile din liga jucate in deplasare au reusit sa inscrie de fiecare data cate un gol.

PSG dupa 2-1 din tur porneste cu prima sansa in meciul de azi. Am ramas uimit de cota francezilor in tur mult peste 2.00 in conditiile in care Valencia nu mai este echipa de acuma cateva sezoane. Spanioli nu traverseaza o perioada tocmai fasta, ramasi fara Unay Emery plecat sa antrenze in Rusia, liliecii l-au adus pe Ernesto Valverde un tehnician care a dus-o pe Espanyol in finala Europa League in urma cu 7 ani. Victoria gazdelor este pontul meu pentru meciul de azi, Ibra nu va juca el fiind suspendat dupa eliminarea prosteasca din tur. Beks probabil ca va juca in meciul de azi , experienta englezului in Liga va fi de ajutor PSG-ului pentru a se califica mai departe.

Lasa un comentariu
Blogul lui Senna.